ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  (3/6/10)


Μέσα στις συνθήκες που δημιουργεί η πρωτοφανής οικονομική κρίση, το ζήτημα του περιβάλλοντος και της διαχείρισης των φυσικών πόρων αποκτά τις πραγματικά κορυφαίες διαστάσεις του στη συνείδηση όλων μας.

Read more...

«ΠΟΘΕΝ» ή «ΕΣΧΕΣ»

«ΠΟΘΕΝ» ή «ΕΣΧΕΣ» (10/5/10)

Ο θεσμός του «πόθεν έσχες» είναι ένα από τα ζητήματα όχι μόνο της πολιτικής, αλλά και της οικονομικής και κοινωνικής μας ζωής, που είτε από άγνοια, είτε από πρόθεση κακοποιείται βάναυσα και μονίμως τόσο στην εφαρμογή, όσο και στην αξιολόγησή του.

Read more...

ME TO ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

ME TO ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ (22/6/09)

          Το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών επιβεβαίωσε πανηγυρικά την πλήρη δυσαρμονία μεταξύ της σημερινής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της κυβέρνησης Καραμανλή και της λαϊκής βούλησης.
          Εκ των πραγμάτων, έχουμε εισέλθει στην «τελική ευθεία» πριν από τις εθνικές εκλογές.

Read more...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ» ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙ;

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ» ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙ; (15.06.09)

          Η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, είναι ο προάγγελος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα συντελεστεί στο τόπο μας στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές.

Read more...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜ/ΦΟ ΜΑΡΙΑ ΔΕΔΕ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜ/ΦΟ ΜΑΡΙΑ ΔΕΔΕ
(9/2/08)

Η προοδευτική πορεία της ανθρωπότητας σηματοδοτήθηκε και προέκυψε, πάντα, μέσα από την ιδεολογική αντιπαράθεση του καινούργιου και ελπιδοφόρου με το παλαιό και ξεπερασμένο και μέσα από συγκρούσεις συχνά σκληρές, όχι αναγκαία αιματηρές.

Read more...

Additional information